Pacug 2006

[nggallery id=17]
Letos smo bili pa na morju…

V prijetnem počitniškem naselju krmeljskega Inkosa, v Pacugu (med Strunjanom in Fieso), smo od 10. do 17. julija v tropski vročini kolesarili, se kopali, spoznavali slovensko obalo ter se predvsem in povsod odlično zabavali in smejali… Skoraj 30 nas je bilo in še bomo kam šli…

11 se nas je na Obalo odpravilo s kolesi. Iz Sevnice preko Trebnjega, Ivančne Gorice, Grosuplja, Iga, Vrhnike, Logatca, Planine, Postojne, Divače, Kozine in Črnega Kala na pivo v Strunjan in potem v bazo v Pacug.

235 km, okrog 10 ur aktivne vožnje po peklenski vročini je za generacijo okoli 50 kar spodbuden podvig.

Na poti smo se zanimivo imeli Cveta Fakin, Marjan Železnik, Stane Traven, Janez Traven, Slavko Šalamon, Robert Kosaber, Adrian Mustar, Roman Strlekar, Branko Metelko, Bine Guček in Zvone Košmerl.

Počitniški teden nas je še dodatno povezal, da bomo še naprej vztrajali pri organizaciji Sevniškega kolesarskega maratona, zadnjo nedeljo v maju, Skoka na Lisco, zadnjo nedeljo v avgustu in predvsem na skupnih kolesarskih poteh.

Zahvaljujemo se generalnemu sponzorju pri nabavi naših novih kolesarskih dresov, Taninu iz Sevnice in vsem, ki nam pri naših načrtih pomagate.

Odgovori