V ponedeljek se je na Ljubljanskem gradu odvijala še zadnja prireditev sezone KZS – ” Večer zvezd” s podelitvijo priznanj najboljšim

Mlada tekmovalca KD Sevnica – Tanin Sevnica, Gaber Vandur in Drejc Bedek sta kot najmanj številna ekipa v Pokalu Slovenije za tekmovalce do 13 let s svojimi izjemnimi uvrstitvami skozi celotno sezono osvojila ekipno drugo mesto. Zaostala sta le za celo četo Adriinih kolesarjev in pred tako uveljavljenimi ekipami, kot: Radenska Rog, Sava Kranj, Perutnina Ptuj, Bled, Sloga Idrija, TBP Lenart, Tropovci….. Bravo fanta!
Ob takem ekipnem uspehu seveda ni smel izostati tudi individualni. Gaber Vandur je prepričljivo osvojil posamično drugo mesto v Pokalu Slovenije 2014. Same uvrstitve na stopničke, zgodila se je tudi zmaga. Nepremagljiv v kategoriji je bil le Aljaž Colnar- Adria, seveda z močno ekipno podporo. Tudi Drejc Bedek je v samem vrhu vrstnikov na petem mestu. Super sta!
Odlično, na kolo sedita 5!!! Seveda ne gre mimo brez vztrajnosti in dobre strokovne podpore trenerja. Čestitke tudi celotni ekipi!!! Se vidimo na večeru sevniških kolesarskih upov….

Podelitev Ljubljana 2014 003Podelitev Ljubljana 2014 001Podelitev Ljubljana 2014 002Podelitev Ljubljana 2014 004

Odgovori