https://www.facebook.com/KD-Sevnica-191301910992745/?fref=ts

»Kolesarskega izleta se je udeležilo 136 kolesark in kolesarjev vseh generacij, najstarejši z letom rojstva 1938 in najmlajša letnika 2009. Veliko lepih trenutkov smo ujeli v naravi in v medsebojnem druženju. Upamo, da ste vsi udeleženci preživeli lep pomladni dan malo drugače. Hvala za udeležbo in strpno sprejemanje navodil, saj smo izlet izpeljali brez najmanjšega neljubega pripetljaja,« smo organizatorji zapisali takoj po dogodku.

V kratkem bo zapisano tudi držalo. Nekatere stvari smo načrtovali in izvajali prvič. To je že kar  sam koncept prireditve za najširši krog kolesark in kolesarjev, načrtovanje za to primerne  časovnice s postanki, dodatna ponudba , prehod državne meje in nazadnje logistična izvedba povratka. Upam , da je bilo vse skupaj vsaj zadovoljivo. Napake morajo biti vidne, da jih bo v bodoče mogoče popraviti.

Sodeč po nasmejanih obrazih vseh nas je izlet uspel. Zahvaljujemo se za vaš odziv z udeležbo, priznanje vsem za sproščeno in strpno kolesarjenje, še posebej pa vsem, ki vas je kakšen hrib preseneti in ste kljub temu vztrajali z nasmehom….. Prizadevali si bomo graditi na tem dogodku s podobnimi prireditvami. Vabljeni že sedaj…

Robert Kosaber

–foto galerijo uredimo in naložimo link; veliko že na :  https://www.facebook.com/KD-Sevnica-191301910992745/?fref=ts

 

 

 

 

Odgovori